teisipäev, 6. detsember 2011

Caesari salat

Neljale

Teil läheb tarvis:
  • põhjaks rooma salatit
  • 10 tk kirsstomateid
  • 2 tk kanafileed
  • 6 viilu saia
  • 1 dl oliiviõli
  • 4 tk küüslauguküünt
  • 1,5 dl riivitud parmesani
  • 7 tk anšoovisefileed
  • 2 tk munarebu
  • poolest sidrunist pressitud mahl
  • 1,5 spl Dijoni sinepit
  • 1 tl Worcestershire kastet
  • 3 spl mett
Valmistamine:

1. Lõika 6 saiaviilu kuubikuteks. Purusta 3 küüslauguküünt, sega kokku saiakuubikutega, lisa 2 supilusikat riivitud parmesani ja 1 supilusika täis oliiviõli. Pane saiakuubikusegu 200 kraadi juures ahju, kuni kuubikud on kuldpruunid.
2. Lõika kanafileed kuubikuteks ja prae pannil. Maitsesta valge pipra ja soolaga.
3. Sega blenderi või saumikseri abil oliiviõli, küüslauguküüs, parmesan, anšoovised, munarebud, sidrunimahl, sinep, Worchestershire'i kaste ja mesi ühtlaseks massiks.
4. Laota taldrikul rooma salat, saiakuubikud, kana ja kirsstomatid. Kalla üle kastmega.

Valmistusaeg: u 60 min.

Kosmilist maitseelamust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar