esmaspäev, 16. november 2009

Kala-tacod


Kahele

Teil läheb tarvis:

  • 1 tk küps avakaado
  • 0,5 tk sidrunist pressitud mahla
  • 0,5 purki punaseid konservube
  • 1 tk värsket kurki
  • 85 g kirsstomateid
  • 300 g tursafileed
  • 1-2 sl jahu
  • 1 sl mahedat karripulbrit
  • 1 sl taimeõli
  • 4 tk taco koorikuid
  • 1 tk laim
  • hapukoort, soola ja pipart
Valmistamine:

Lõika valmis avokaado-ja kurgikuubikud ning poolita kirsstomatid. Sega avokaadokuubikud sidrunimahlaga. Lisa veest nõrutatud oad, kurgikuubikud ja poolitatud tomatid. Maitsesta soola-pipraga. Lõika kala ribadeks ja paneeri jahu-karrisegus. Kuumuta pannil õli ja prae kalad kuldseks. Valminud kalale raputa soola.
Täida taco’d kala, salati ja hapukoorega. Soovi korral pigista peale laimimahla.

Kosmilist maitseelamust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar