Kahele
Teil läheb tarvis:
- 1 tk küps avakaado
- 0,5 tk sidrunist pressitud mahla
- 0,5 purki punaseid konservube
- 1 tk värsket kurki
- 85 g kirsstomateid
- 300 g tursafileed
- 1-2 sl jahu
- 1 sl mahedat karripulbrit
- 1 sl taimeõli
- 4 tk taco koorikuid
- 1 tk laim
- hapukoort, soola ja pipart
Lõika valmis avokaado-ja kurgikuubikud ning poolita kirsstomatid. Sega avokaadokuubikud sidrunimahlaga. Lisa veest nõrutatud oad, kurgikuubikud ja poolitatud tomatid. Maitsesta soola-pipraga. Lõika kala ribadeks ja paneeri jahu-karrisegus. Kuumuta pannil õli ja prae kalad kuldseks. Valminud kalale raputa soola.
Täida taco’d kala, salati ja hapukoorega. Soovi korral pigista peale laimimahla.
Kosmilist maitseelamust!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar