kolmapäev, 2. november 2011

Pastakaste porruga

Neljale

Teil läheb tarvis:
  • 400 g spagette
  • 1 spl õli
  • 1 spl vett
  • 1 tk porrulaugu hele osa
  • 0,5 dl valget veini (kuiv)
  • 2 dl rõõsk koort (10%)
  • pisut soola
  • pisut musta pipart
  • 1 dl hakitud peterselli
Valmistamine:

1. Lõika loputatud porru õhukesteks viiludeks ning hauta õli ja vee segus madalal kuumusel läbipaistvaks.
2. Lisa vein, lase korraks keema tõusta ja lisa koor.
3. Kuumuta peaaegu keemiseni ning lisa maitseained ja petersell. Kalla kaste äsjakeedetud spagettide peale ning tõsta ettevaatlikult segamini. Serveeri kohe.

Joogisoovitus: valge vein

Valmistusaeg: u 30 min.

Kosmilist maitseelamsut!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar