Teil läheb tarvis:
- 0,5 kg hakkliha
- 250 g keedupeeti
- 80-90 g marineeritud kurki
- 80-90 g keedukartulit
- 0,5 tk sibulat
- 1 küüs küüslauku
- 1 tk muna
- pisut riivsaia
- sidrunipipart, hakkliha ja puljongimaitseaint
Valmistamine:
1. Riivi ära peet ja keedukartulid. Haki peeneks ka sibul, marineeritud kurk ja küüslauku.
2. Aseta kaussi hakkliha, sega kokku ülejäänud komponentidega ja maitsesta soovi kohaselt ära.
3. Sega korralikult taigen läbi.
4. Vormi valmis kotletid ja paneeri riivsaias.
5. Prae õlis paar minutit või kuni riivsai on võtnud pruunika tooni.
6. Kuumuta ahi 175-kraadini ja aseta kotletid 20 minutiks järelküpsema.
Serveerimiseks sobib nii värske salat, kui ka kartul ja kaste.
Kosmilist maitseelamust!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar