kolmapäev, 2. oktoober 2013

Astelpaju-mannaparfee krõbeda kaeraküpsisega

Kuuele

Teil läheb tarvis:

Puder:
  • 0,5 l astelpajumahla
  • 110 g mannat
  • 125 g suhkrut
Astelpaju mousse:
  • 75 ml astelpajumahla
  • 4 tk munakollast
  • 100 ml vahukoort
  • 100 g suhkrut
  • 150 ml vahukoort
Valmistamine:

1. Keeda tasasel tulel poolest liitrist mahlast, mannast ja suhkrust puder. Lase maha jahtuda ja seejärel vahusta.
2. Vahusta munakollased ja suhkur. Lisa hulka mahl ja 100 ml vahukoort ning kuumuta segu veevannil (84-kraadini). Vahusta ülejäänud 150 ml vahoort paksuks (hapukoore taoliseks).
2. Sega kaks segu kokku ja jahuta. Lisa hulka ka valmis mannasegu, sega läbi. Aseta sügavkülma 3-4 tunniks.
3. Serveeri vaarikatoormoosi ja kaeraküpsisega.

Kosmilist maitseelamust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar