esmaspäev, 21. detsember 2009

Metsseapraad veinikastmes


Neljale


Teil läheb tarvis:


  • 1 kg metssealliha

  • 3 tk sibulat

  • 2 sl searasva

  • soola

  • musta pipart

  • 2 dl punast veini

Valmistamine:


Haki sibul. Pruunista liha kuumas rasvas, sealsamas prae hiljem ka hakitud sibul. Sega pruunistatud sibul sulatatud searasva ja veiniga. Vala saadud segu lihale ning pane liha praekotti. Küpseta ahjus 140°C juures, kuni metsealiha sisetemperatuur on 72°C. Kastme valmistamiseks lisa praeleemele jahu, sega hästi, siis kalla segades juurde vein ja kuumuta keemiseni.



3 kommentaari:

  1. Tere!

    See on vahva retsept, kuid ma ei suutnud poodidest leida munast veini. Kas munase veini asemel võib kasutada mõnd teist vedelikku?

    Terv.
    Christofer

    VastaKustuta
  2. Tere !
    Munane vein on praegu Eestis otsas ! Proovi Punast veini !

    Parimat,
    Dzungel

    VastaKustuta
  3. Kui kaua umbes küpsetamiseks kulub, st et liha saavutaks 72 kraadi?

    VastaKustuta