Neljale
Teil läheb tarvis:
- 1 kg metssealliha
- 3 tk sibulat
- 2 sl searasva
- soola
- musta pipart
- 2 dl punast veini
Valmistamine:
Haki sibul. Pruunista liha kuumas rasvas, sealsamas prae hiljem ka hakitud sibul. Sega pruunistatud sibul sulatatud searasva ja veiniga. Vala saadud segu lihale ning pane liha praekotti. Küpseta ahjus 140°C juures, kuni metsealiha sisetemperatuur on 72°C. Kastme valmistamiseks lisa praeleemele jahu, sega hästi, siis kalla segades juurde vein ja kuumuta keemiseni.
Tere!
VastaKustutaSee on vahva retsept, kuid ma ei suutnud poodidest leida munast veini. Kas munase veini asemel võib kasutada mõnd teist vedelikku?
Terv.
Christofer
Tere !
VastaKustutaMunane vein on praegu Eestis otsas ! Proovi Punast veini !
Parimat,
Dzungel
Kui kaua umbes küpsetamiseks kulub, st et liha saavutaks 72 kraadi?
VastaKustuta