Neljale
Teil läheb tarvis:
- 500 g Pariisi kartuleid
- 1 tk punane sibul
- 100 g konservkurgiviile
- 200 g majoneesi
- 1 tk keskmise suurusega haugifilee
- 100 g kaerakliid
- 1 tk muna
- pisut nisujahu
- soola, musta pipart
- praadimiseks võid
- serveerimiseks erinevaid lehtsalateid
1. Keeda kartulid ja lase neil seejärel jahtuda. Koori punane sibul ja lõika õhukesteks viiludeks.
2. Sega kartulidest, punasest sibulast, konservkurgiviiludest ja majoneesist kokku salat. Maitsesta soola ja musta pipraga.
3. Lisa ka nisujahule pisut soola ja pipart. Klopi kanamuna lahti. Lõika kalafilee sobivateks portsjonitükkideks. Paneeri kala esmalt jahus, siis munas ja lõpuks kaerakliides.
4. Prae kalatükid kuumal pannil võis kuldseks.
5. Serveeri koos värskete rebitud salatilehtedega.
Kosmilist maisteelamust!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar