Neljale
Teil läheb tarvis:
- 400 g kanafileed
- erinevaid salatilehti
- 2 tk suuremat õuna
- 150 g suhkrut
- pisut värsket tüümiani
- pisut värsket rosmariini
- 1 dl palsamiäädikat
- Worcesteri kastet
- soola, musta pipart
- õli
1. Prae kanafileed kuumal pannil vähese õliga ning maitsesta soola, pipra ja Worcesteri kastmega. Kui kana kipub pannil enne valmimist kõrbema, küpseta see lõpuni ahjus.
2. Mõõda väikesesse potti 100 g suhkrut, lisa 1 dl vett ning keeda kuni paksu siirupi tekkeni. Haki veidi tüümiani ja rosmariini ning lisa siirupile.
3. Koori õunad, eemalda südamikud ja lõika viljaliha 2 cm laiusteks viiludeks. Kasta viilud 2–3 minutiks keevasse siirupisse ning tõsta majapidamispaberile nõrguma.
4. Pane palsamiäädikas ja ülejäänud 50 g suhkrut kastrulisse ning keeda siirupiks. Lõika küpsetatud kanafileed 3–4 viiluks. Pane kõigi kanatükkide vahele õunaviil ning serveeri koos palsamiäädikast keedetud kastme ja rebitud salatilehtedega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar