Neljale
Teil läheb tarvis:
- 200 g tofut
- 6 sl sojakastet
- 2 tl hakitud ingverit
- 2 tl hakitud küüslauku
- 2 sl jahu
- 3 sl oliiviõli
- 4 sl hakitud rohelist sibulat
- 2 tk väikest porgandit
- 100 g suvikõrvitsat
- 100 g šampinjone
- 1 tk paprikat
- 1 sl seesamiseemneid
- 1 dl köögiviljapuljongi
- 0,5 tl purustatud pipart
1. Lõika porgandid, paprika ja suvikõrvits peenikesteks ribadeks ning tofu pisikesteks kuubikuteks. Viiluta ka šampinjonid.
2. Sega pool küüslaugust, ingverist ja sojakastmest tofukuubikutega ning jäta 15-30 minutiks seisma.
3. Kurna tofukuubikud ja kata need kergelt jahuga.
4. Aseta wok-pann pliidile ja kuumuta selles oliiviõli.
5. Prae tofukuubikuid tihedalt segades mõni minut. Kalla need seejärel kaussi seisma.
6. Prae kergelt küüslauku, rohelist sibulat ja ingverit. Lisa köögiviljad, seesamiseemned ning sojakaste. Prae pidevalt segades veel mõni minut.
7. Vala pannile ka puljong ja hauta kuni köögiviljad on poolpehmed.
8. Lisa tofu ja sega ettevaatlikult läbi. Serveeri kuumalt.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar