esmaspäev, 22. märts 2010

Kanafilee-scallopini seentega


Neljale

Teil läheb tarvis:
  • 500 g kanafileed
  • 2 sl võid
  • 4 sl jahu
  • 250 g šampinjone
  • 50 g kapparit
  • 1 dl punast veini
  • 1 dl veisepuljongi
  • 1 sl maisitärklist
1. Lõika kanafilee pooleks ja aseta toidukile vahele, tao lihahaamriga ühtlaselt õhukeseks.
2. Viiluta šampinjonid.
3. Sulata pannil või, kasta kanafileed jahusse ja raputa liigne jahu maha. Aseta liha pannile ja prae kiirelt mõlemalt poolt, hoia 100-kraadises ahjus taldrikul soojas.
4. Kui kõik kanafileed on praetud, kalla pannile seened ja kapparid ning prae kergelt läbi.
5. Lisa pannile vein ja puljong, keeda 5 minutit.
6.Seejärel nirista pidevalt segades hulka 0,5 dl veega segatud tärklis, keeda veel mõni minut.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar