esmaspäev, 8. märts 2010

Pannkoogitort


Viiele

Teil läheb tarvis:

Täidis:
  • 2 tk hakitud sibulat
  • 800 g hakkliha
  • 1 sl jahu
  • 1 purk (370 g) purustatud tomateid
  • 2 sl tomatipüreed
  • 1,5 dl vett
  • 1,5 tl soola
  • 0,5 tl küüslaugupipart
  • 1 sl punet
  • 1 sl basiilikat
  • pisut õli
Pannkoogid:
  • 2 dl jahu
  • 5 dl piima
  • 3 tk muna
  • küpsetamiseks pisut võid
  • pisut soola
Juustukaste:
  • 2 dl vahukoort
  • 1 dl piima
  • 1 sl jahu
  • 2 dl riivjuustu
Kaunistamiseks:
  • Kirsstomateid
  • Värske basiilkuoks
Valmistamine:

Täidis:

1. Pruunista kergelt hakitud sibul.
2. Lisa hakkliha ja jahu, sega.
3. Lisa maitseained, purustatud tomatid.
4. Keeda umbes 5 minutit.

Tainas:

1. Sega valmis tainas ja küpseta ülepannikoogid. Arvesta ühe koogi jaoks 1 dl tainast.
2. Lao pannkoogid ja hakklihasegu vaheldumisi kuumakindlasse vormi. Alusta ja lõpeta pannkoogiga.

Juustukaste:

1. Sega koor, piim ja jahu potis ja keeda mõni minut.
2. Lisa juust ning sega põhjalikult läbi.
3. Vala juustukaste üle pannkoogitordi ja küpseta ahjus 250ºC juures 10-15 minutit, kuni juust on võtnud ilusa värvi.
4. Kaunista tomatilõikude ja maitserohelise lehega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar