Viiele
Teil läheb tarvis:
Täidis:
- 2 tk hakitud sibulat
- 800 g hakkliha
- 1 sl jahu
- 1 purk (370 g) purustatud tomateid
- 2 sl tomatipüreed
- 1,5 dl vett
- 1,5 tl soola
- 0,5 tl küüslaugupipart
- 1 sl punet
- 1 sl basiilikat
- pisut õli
- 2 dl jahu
- 5 dl piima
- 3 tk muna
- küpsetamiseks pisut võid
- pisut soola
Juustukaste:
- 2 dl vahukoort
- 1 dl piima
- 1 sl jahu
- 2 dl riivjuustu
- Kirsstomateid
- Värske basiilkuoks
Täidis:
1. Pruunista kergelt hakitud sibul.
2. Lisa hakkliha ja jahu, sega.
3. Lisa maitseained, purustatud tomatid.
4. Keeda umbes 5 minutit.
Tainas:
1. Sega valmis tainas ja küpseta ülepannikoogid. Arvesta ühe koogi jaoks 1 dl tainast.
2. Lao pannkoogid ja hakklihasegu vaheldumisi kuumakindlasse vormi. Alusta ja lõpeta pannkoogiga.
Juustukaste:
1. Sega koor, piim ja jahu potis ja keeda mõni minut.
2. Lisa juust ning sega põhjalikult läbi.
3. Vala juustukaste üle pannkoogitordi ja küpseta ahjus 250ºC juures 10-15 minutit, kuni juust on võtnud ilusa värvi.
4. Kaunista tomatilõikude ja maitserohelise lehega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar