Neljale
Teil läheb tarvis:
- 1 l biokeefirit
- 100 g värsket kurki
- 100 g tomateid
- 100 g punaseid põldube
- 100 g hapukurki
- 100 g keedetud kartuleid
- 100 g paprikat
- 100 g granaatõuna seemneid
- 200 g peekoniviile
- 100 g kanafileed
- 1 tk sibul
- 1 küün küüslauku
- 100 g hapukoort
- soola, musta pipart ja Cayenne'i pipart
- pisut oliiviõli
1. Haki kurk, tomat ja paprika ning eemalda granaatõunalt seemned. Pane need kõik kaussi ja maitsesta oliiviõli ja pipardega. Lase mõni minut seista ja seejärel kalla peale keefir ning hapukoor.
2. Haki küüslauku ja sibul ning pruunista need kergelt pannil.
3. Viiluta peekon ja kanafileed ning lisa needki pannile. Praadida kuni pruunistumiseni.
4. Nõruta lihad majapidamispaberil ja aseta need eraldi kaussi.
5. Granaatõuna seemned sobivad hästi keefirisupi kaunistamiseks. Toidu kõrvale võib ka pakkuda röstitud saia ning valget veini.
Kosmilist maitseelamust!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar