esmaspäev, 12. juuli 2010

Õuna-, kana- ja riisisalat


Neljale

Teil läheb tarvis:
  • 125 g pruuni riisi
  • 4 tk õuna
  • 3 spl sidrunimahla
  • 200 g kanafileed
  • 2 spl õli
  • 2 tk punast paprikat
  • 1 dl hakitud rohelist sibulat
Kaste:
  • 1 spl oliiviõli
  • 1 dl hakitud peterselli
  • 4 spl riisiäädikat
  • 3 tl Dijoni sinepit
  • 3 küünt küüslauku
  • 2 tl suhkrut
  • 1 tl soola
  • pisut musta pipart
Valmistamine:

1. Keeda riis pehmeks ja jahuta.
2. Klopi kokku kastmeained ja jäta maitsestuma.
3. Koori õunad ja eemalda südamikud. Lõika õunad väikesteks kuubikuteks ja sega sidrunimahlaga
4. Prae kanafileesid mõlemalt poolt 5-6 minutit õlis. Maitsesta soola ja pipraga, jahuta ning viiluta.
5. Poolita paprikad, eemalda seemned ja haki. Sega riisi hulka õunad, paprika, kanafileeviilud ja roheline sibul. Lisa kaste ja sega hästi läbi.
6. Lase enne serveerimist vähemalt pool tundi külmkapis seista.

Kosmilist maitseelamust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar