Neljale
Teil läheb tarvis:
- 500 g seafileed
- 1 spl õli
- 50 g salaamit
- 5 päikesekuivatatud totmatit õlis
- värsket rosmariini
- 3 paprikat
- 6 shallotsibulat
- 2 spl oliiviõli
- pisut soola ja musta pipart
1. Pühi sealihafilee majapidamispaberiga kuivaks ja pruunista ümberringi pannil õlis.
2. Maitsesta soola ja pipraga.
3. Tee filee sisse risti lõigud ja täida salaamivorstiviilude, tomatilõikude ja rosmariiniga.
4. Lõika parika ja sibulad tükkideks, maitsesta soola ja pipraga ning sega õliga.
5. Aseta paprika- ja sibulatükid ümber seafilee.
6. Küpseta ahjus 200 kraadi juures umbes 20 minutit.
Kosmilist maitseelamust!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar