esmaspäev, 20. september 2010

Seafilee sinepise õunaga


Neljale

Teil läheb tarvis:

  • 200 g seafileed
  • 1 spl kanget sinepit
  • pool rohelist õuna
  • 10 cm porrut
  • praadimiseks võid
  • pisut soola ja musta pipart
Valmistamine:

1. Haki porru ja prae pannil või sees.
2. Koori õun ja lõika sektoriteks.
3. Vala õun sinepiga üle ja jäta mõneks minutiks marineerima.
4. Lõika noaga filee sisse süvis ja suru sinna lusikaga praetud porru.
5. Viimasena lükka sisse õunaviil.
6. Prae liha kuumal pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks ja maitsesta.
7. Aseta liha 200-kraadini kuumutatud ahju 15. minutiks järelküpsema.
8. Serveeri salatiga.

Kosmilist maitseelamust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar