Neljale
Teil läheb tarvis:
- 600 g seafileed
- 0,5 spl õli
- 0,5 spl võid
- 3 tk keskmise suurusega õuna
- 2 dl lihapuljongi
- 2 spl Dijoni sinepit
- 1 tl pruuni suhkrut
- 100 g maitsestamata toorjuustu
- pisut estragoni
- pisut soola ja musta pipart
1. Lõika seafilee 1-1,5cm paksusteks viiludeks ja need omakorda kangideks.
2. Kuumuta või ja õli poti põhjas ning pruunista selles liha. Maitsesta soola ja pipraga.
3. Koori õunad ja eemalda südamikud. Lõika õunad sektoriteks, tõsta potti ja pruunista koos lihaga minuti jagu.
4. Vala juurde kuum puljong ja sinep ning hauta kaane all 15 minutit.
5. Lisa toorjuust, sega hästi läbi ja hauta veel 5 minutit. Maitsesta suhkru ja estragoniga, vajadusel ka soola ja pipraga.
Kosmilist maitseelamust!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar