esmaspäev, 13. september 2010

Sitsiilia kanapada

Kuuele

Teil läheb tarvis:
  • 500 g kanafileed
  • 2 spl oliiviõli
  • 1 tk sibul
  • 1 tk väike punane tšillipipar
  • 3 küünt küüslauku
  • 6 tk päikesekuivatud tomatit õlis
  • 250 g seeni
  • 3 dl tomatipüreed
  • 2,5 dl kuiva valget veini
  • 2 tl kuivatatud punet või basiilikut
  • pisut soola, musta pipart ja suhkrut
Valmistamine:

1. Kuumuta wok-pannil õli ja pruunista tükeldatud kana õlis ning hauta tasasel tulel 7-10 minutit, tõsta vahukulbiga taldrikule.
2. Kuumuta samal pannil ka hakitud sibulat, tšillit ja küüslauku 3-4 minutit.
3. Lisa tükeldatud tomatid ja seened, kuumuta 5 minutit.
4. Pane juurde tomatipüree ja vein. Maitsesta pune või basiiliku, soola, pipra ja suhkruga, kuumuta keemiseni.
5. Sega hulka kanatükid, kata pott kaanega ning hauta pliidil või ahjus 15-20 minutit ehk kuni kana on pehme.
6. Maitsekohaselt võib lisada veel ka soola ja suhkrut.

Kosmilist maitseelamust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar