Teil läheb tarvis:
- 500 g kanafileed
- 2 spl oliiviõli
- 1 tk sibul
- 1 tk väike punane tšillipipar
- 3 küünt küüslauku
- 6 tk päikesekuivatud tomatit õlis
- 250 g seeni
- 3 dl tomatipüreed
- 2,5 dl kuiva valget veini
- 2 tl kuivatatud punet või basiilikut
- pisut soola, musta pipart ja suhkrut
1. Kuumuta wok-pannil õli ja pruunista tükeldatud kana õlis ning hauta tasasel tulel 7-10 minutit, tõsta vahukulbiga taldrikule.
2. Kuumuta samal pannil ka hakitud sibulat, tšillit ja küüslauku 3-4 minutit.
3. Lisa tükeldatud tomatid ja seened, kuumuta 5 minutit.
4. Pane juurde tomatipüree ja vein. Maitsesta pune või basiiliku, soola, pipra ja suhkruga, kuumuta keemiseni.
5. Sega hulka kanatükid, kata pott kaanega ning hauta pliidil või ahjus 15-20 minutit ehk kuni kana on pehme.
6. Maitsekohaselt võib lisada veel ka soola ja suhkrut.
Kosmilist maitseelamust!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar