Teil läheb tarvis:
- 500 g veise välisfileed
- pisut jahu
- 2 tk muna
- 1 tk sidrun
- pisut riivsaia
- maitsetamiseks soola ja musta pipart
Valmistamine:
1. Viiluta filee ja vasarda viilud õhukeseks.
2. Paneeri liha soola ja pipraga maitsestatud nisujahus ning seejärel lahtiklopitud munas ja järgmiseks riivsaias.
3. Küpseta šnitslid rohkes õlis rabedaks ja kuldpruuniks.
4. Serveeri šnitslit värske rohelise salati ja klaasi veiniga või kartulipüree ja maitsevõiga. Taldriku servale säti ka paar sidrunisektorit.
2. Paneeri liha soola ja pipraga maitsestatud nisujahus ning seejärel lahtiklopitud munas ja järgmiseks riivsaias.
3. Küpseta šnitslid rohkes õlis rabedaks ja kuldpruuniks.
4. Serveeri šnitslit värske rohelise salati ja klaasi veiniga või kartulipüree ja maitsevõiga. Taldriku servale säti ka paar sidrunisektorit.
Kosmilist maitseelamust!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar