esmaspäev, 4. aprill 2011

Hakklihatäidisega pannkoogitaskud

Neljale

Teil läheb tarvis:
  • 9 dl piima
  • 7 dl pannkoogijahu
  • 400 g hakkliha
  • 200 g herne-maisi-paprikasegu
  • 1 spl hapukoort
  • 100 g riivijuustu
  • pisut soola ja musta pipart
Valmistamine:

1. Puista jahu kaussi, kalla juurde külm piim ja sega hästi läbi. Lase tainal 10-15 minutit seista.
2. Küpseta pannil õli-võisegus õhukesed ülepannikoogid.
3. Prae hakkliha pannil, lisa sulanud köögiviljasegu ning maitsesta hapukoore, soola ja pipraga.
4. Pane täidis poolele pannkoogist, murra pooleks ja see omakorda pooleks.
5. Tõsta täidetud pannkoogid ahjupannile, puista peale riivitud juustu ning küpseta grillirežiimil 5 minutit, kuni juust on mõnusalt krõbedaks sulanud.

Kosmilist maitseelamust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar