Teil läheb tarvis:
- 200 g nuudleid
- 500 g veisehakkliha
- 400 g purustatud tomateid
- 2 küünt küüslauku
- 250 g hapukoort
- 200 g toorjuustu
- 1 dl piima
- 1 tk väikest sibulat
- 150 g spinat
- 1 spl või
- 2 dl riivjuustu
- pisut basiilikut
- suhkrut, soola ja musta pipart
Valmistamine:
1. Keeda nuudlid pakendil oleva juhise kohaselt pehmeks, nõruta.
2. Pruunista hakkliha. Sega hulka purustatud tomatid, hakitud basiilik. Maitsesta suhkru, purustatud küüslaugu, soola ja pipraga. Kuumuta keemiseni, alanda kuumust ja hauta 5 minutit.
3. Mikserda ühtlaseks hapukoor ja toorjuust. Sega hulka piim ja hakitud sibul.
4. Laota võiga määritud ahjuvormi põhja pool nuudlitest, pool hakklihasegust ja pool koore-toorjuustusegust. Torka kahvli või noaga kihid läbi, siis imbub kooresegu allapoole.
5. Laota peale võis läbikuumutatud spinat. Tõsta vormi ülejäänud nuudlid ja lihasegu. Kata fooliumiga ja küpseta 175-kraadises ahjus 45 minutit.
6. Määri peale ülejäänud koore-toorjuustu segu ja raputa riivjuust. Küpseta veel 10 minutit. Lase enne serveerimist 10 minutit seista.
Kosmilist maitseelamust!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar