Teil läheb tarvis:
- 1 tk porrulauku
- 2 küünt küüslauku
- 200 g viilutatud suitsuvorsti
- 2 klaasi pikateralist riisi
- 1 leht loorberit
- 1 l kanapuljongit
- 0,75 klaasi herneid
- pisut oliiviõli
- pisut soola ja musta pipart
1. Lõika porru ratasteks ja haki küüslauk peeneks.
2. Prae porrut ja küüslauku 2–3 minutit oliiviõlis.
3. Lisa suitsuvorst ja prae veel 2 minutit.
4. Lisa ka riis ning prae veel 3–4 minutit.
5. Vala juurde puljong, lisa loorberileht ja hauta tasasel tulel 20–25 minutit.
6. Paar minutit enne valmimist lisa herned. Lõpus maitsesta soola ja musta pipraga.
Kosmilist maitseelamust!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar