Teil läheb tarvis:
- 2 spl võid
- 2 spl õli
- 2 küünt küüslauku
- 400 g ahvenafileed
- ühest sidrunist pressitud mahla
- 1 dl valget kuiva veini
- 1 dl kalapuljongit
- 100 g spinatit
- 100 g sparglit
- 1 peotäis lehtpeterselli
- pisut soola ja musta pipart
Valmistamine:
1. Sulata pannil või ja lisa õli. Prae hakitud küüslauku paar minutit.
2. Lisa ahvenafileed ja pruunista mõlemalt poolt kuldseks. Maitsesta soola ja musta pipraga.
3. Vala juurde sidrunimahl, vein ja kalapuljong ning keeda 5 minutit, kuni kaste keeb veidi kokku.
4. Lisa spinat ja spargel ning kuumuta veel paar minutit. Raputa üle hakitud peterselliga ja tõsta tulelt.
Kosmilist maitseelamust!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar