esmaspäev, 28. veebruar 2011

Apelsiniliha köögiviljadega

Neljale

Teil läheb tarvis:
  • 2 tk seasisefileed
  • 1 tk sibulat
  • 2 tk väikest suvikõrvitsat
  • 2 dl värskelt pressitud apelsinimahla
  • 2 spl värskelt pressitud sidrunimahla
  • 1 tl majoraani
  • 2 tl liha üldmaitseainet
  • 1 tl soola
  • 1 spl karamellsuhkrut
Valmistamine:

1. Lõika sea sisefilee viiludeks ja pruunista mõlemalt poolt, aseta ahjuvormi. Vala lihale mahlasegu, puista peale ka maitseained ja viiludeks lõigatud sibul.
2. Hauta rooga ahjus 200 °C juures kuni liha on pehme. Selleks kulub 30-45 minutit.
3. Veerand tundi enne liha valmimist säti lihaviilude juurde suvikõrvitsatest lõigatud rattad. Neid võid soovi korral enne ahju panemist korraks sidrunimahlaga üle piserdada.

Kosmilist maitseelamust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar