Teil läheb tarvis:
- 2 tk seasisefileed
- 1 tk sibulat
- 2 tk väikest suvikõrvitsat
- 2 dl värskelt pressitud apelsinimahla
- 2 spl värskelt pressitud sidrunimahla
- 1 tl majoraani
- 2 tl liha üldmaitseainet
- 1 tl soola
- 1 spl karamellsuhkrut
1. Lõika sea sisefilee viiludeks ja pruunista mõlemalt poolt, aseta ahjuvormi. Vala lihale mahlasegu, puista peale ka maitseained ja viiludeks lõigatud sibul.
2. Hauta rooga ahjus 200 °C juures kuni liha on pehme. Selleks kulub 30-45 minutit.
3. Veerand tundi enne liha valmimist säti lihaviilude juurde suvikõrvitsatest lõigatud rattad. Neid võid soovi korral enne ahju panemist korraks sidrunimahlaga üle piserdada.
Kosmilist maitseelamust!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar