esmaspäev, 14. veebruar 2011

Terav hakklihahautis nuudlitega

Neljale

Teil läheb tarvis:
  • 500 g veisehakkliha
  • 2 dl salsat, ketšupit või tomatikastet
  • 2 dl vett
  • 1 tk rohelist paprikat
  • 1 tk rohelist sibulat
  • 200 g nuudleid
  • 1,5 dl hapukoort
  • 0,5 tl soola
  • 1,5 dl riivjuustu
  • pisut värsket punet
Valmistamine:

1. Pruunista hakkliha pannil. Sega hulka salsa ja vesi ning hauta 10 minutit keskmisel kuumusel.
2. Keeda nuudlid soolaga maitsestatud vees peaaegu pehmeks ja nõruta.
3. Sega hautisse tükeldatud paprika ja roheline sibul ning hauta veel 5 minutit.
4. Lisa nuudlid, sool ja hapukoor ning hauta kõike koos veel 2–3 minutit.
5. Serveerimisel sega soovi korral hulka värsket hakitud punet ja raputa peale riivjuustu.

Kosmilist maitseelamust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar