Teil läheb tarvis:
- 300 g odrakruupi
- 800 g kartulit
- 300 - 400 g suitsupõske
- 1 - 2 tk sibulat
Valmistamine:
1. Pane odrakruubid keema ja lase neil pehmeks keeda (puder valmib tunduvalt kiiremini, kui kruubid on saanud eelnevalt vees leos olla).
2. Kui kruubid on pehmed, lisa kartulid väikeste kuubikute kujul ja lase ka kartulil pehmeks keeda.
3. Haki suitsupõsk suukohasteks tükkideks, prae neid õlis veidi, lisa hakitud sibula ja prae umbes viis minutit.
4. Kui kartul on potis pudruks keenud, lisa suitsupõsk ja sibul potti (osa suitsupõsest võib jätta ka serveerimiseks). Maitsesta soolaga.
Joogisoovitus: hapupiim
Valmistusaeg: u 120 min.
Kosmilist maitseelamust!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar