teisipäev, 31. jaanuar 2012

Astelpajumarjakook

Kaheksale

Teil läheb tarvis:

Tainas:
  • 3 dl/60 g nisujahu
  • 2 spl suhkrut
  • 125 g võid
  • 2-3 spl külma vett
Kate:
  • 150 g martsipani
  • 4 tk muna
  • 3 dl/285 g hapukoort
  • 6 spl suhkrut
  • 4 peotäit astelpajumarju
Valmistamine:

1. Näpi võitükid jahuseks ja suhkruseks, lisa külm vesi ja sõtku taignaks. Suru tainas u 24 sentimeetrise läbimõõduga koogivormi ning eelküpseta 200 kraadi juures 10-15 minutit.
2. Riivi martsipan. Klopi munad suhkruga lahti ja sega hapukoorega. Raputa martsipan eelküpsetatud põhjale, aseta peale astelpajumarjad ja kalla peale muna-hapukooresegu.
3. Küpseta 175-kraadises ahjus 25 minutit.

Kosmilist maitseelamust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar