kolmapäev, 11. jaanuar 2012

Lõhepasta

Kolmele

Teil läheb tarvis:
  • 150 g porrut
  • 200 g toorjuustu
  • 300 g vahukoort
  • 50 g sinihallitusjuustu
  • 60 g krevette
  • 200 g lõhe
  • pisut riivparmesani
  • 200 g - 250 g pastat
Valmistamine:

1. Porru küpsetada kergelt võis. Lisada toorjuust ja rõõskkoor ning sinihallitusjuust. Laske segul keema tõusta.
2. Lisada krevetid ja lõhekuubikud ning seejärel keeta 10 - 15 minutit. Soovi korral maitsestada soolaga.
3. Keeda pasta, kurna ja aseta taldrikule, kata kastmega ja raputa peale riivparmesani.

Valmistusaeg: u 45 min.

SAADAVAL KA TÜRI KEVADE KOHVIKUS!

Kosmilist maitseelamust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar