Teil läheb tarvis:
- 1 l vett
- 5 tk kartulit
- 1-2 tk porgandit
- 2 tk varssellerit
- 500 g lõhefileed
- 1 spl jahu
- 3,5 dl rõõska koort
- 2 tk munakollast
- 2 dl hapukoort
- 1,5 dl valget kuiva veini
- pisut hakitud peterselli
- 0,5 dl hakitud murulauku
- 100 g krevette
- pisut soola
- pisut puljongimaitseainet
Valmistamine:
1. Puhasta ja koori kartul, porgand ja varsseller ning lõika kuubikuteks.
2. Keeda köögiviljad ja maitsesta soolaga.
3. Sega omavahel jahu ja rõõsk koor (vältida tükke), lisa supile ja keeda umbes 5 minutit.
4. Sega munakollane hapukoore ja valge veiniga ning sega ettevaatlikult supile.
5. Lõika lõhefilee kuubikuteks ja lisa supile. Keeda 3-5 minutit ja maitsesta murulaugu, peterselli ning puljongi maitseainega.
Valmistusaeg: u 60 min.
Kosmilist maitseelamust!
Super!
VastaKustuta