kolmapäev, 11. aprill 2012

Kanafileed Teriyaki kastmes.

Neljale

Teil läheb tarvis:
  • 700 g kanafileed
  • 1 tk porgandit
  • 5 tk küüslaugu küünt
  • oliiviõli
  • 0,5 purki (280g) konservananassi
  • 150 ml valget veini
  • 50 ml Teriyaki kastet
  • 2 tk paprikat
  • 200 ml rõõsk koort/või 100 ml jalapeno & mango kastet ja 50 ml jalapeno & ananassi kastet
Valmistamine:

1. Kalla pannile oliiviõli ja prae selles purustatud küüslaugu küüned. Tükelda kanafileed, eemalda soovikorral küüslauk pannilt, jättes sinna ainult maitsestatud õli ja prae kana pannil.
2. Tükelda või riivi porgand peeneteks laastudeks ning lisa pannile.
3. Kui kana on läbiküpsenud, siis lisaga pool purki konservananassi ja selle vedelik
4. Lisa pannile parika, Teriyaki kaste ja valge vein. Kuumuta viis minutit.
5. Kui soovite koorest kastet, siis lisage pannile rõõsk koor ning kuumutage veel viis minutit. Vürtsika kastme jaoks lisaks mango-jalapeno kaste ning ananassi-jalapeno kaste ning kuumutage viis minutit.
6. Serveeri riisiga.

Valmistusaeg: u 60 min.

Kosmilist maitseelamust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar