kolmapäev, 18. september 2013

Tiigerkrevetid Martini Bianco ja roseepipra kastmes

Neljale

Teil läheb tarvis:

  • 12 tk tiigerkrevetti
  • 2 tl roseepipart
  • 4-8 cl Biancot
  • 4-8 cl valget veini
  • 6 cl vahukoort
  • 4 cl oliiviõli
  • pisut soola ja estragoni
Valmistamine:

1. Koori krevetid ja prae need kergelt oliiviõlis.
2. Lisa pannile valge vein ja kuumuta koos krevettidega.
3. Lisage pannile ka estragon, pipar ja vahukoor ning kuumutaga 2 minutit.
4. Kallake pannile ka Martini Bianco, kuumutage hetkeks ja maitsestage soola.

Serveerida koos Focaccia saiaga.

Focaccia:

Teil läheb tarvis:

  • 1 pakk kuivpärmi
  • 500 g nisujahu
  • 300 ml leiget vett
  • 1 spl suhkrut
  • 1 tl soola
  • 2-3 küünt küüslauku
  • oliiviõli
  • pisut rosmariini ja soolahelbeid
Valmistamine:

1. Sega kokku kuivained. Lisage leige vesi ja sõtkuge taigen läbi.
2. Lase u 30 minutit kerkida.
3. Sega kokku hakitud küüslauk, oliiviõli ja rosmariin.
4. Pintselda Focaccia saadud seguga üle ja aseta 180-kraadisesse ahju 15 minutiks.

Kosmilist maisteelamust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar