Teil läheb tarvis:
- 12 tk tiigerkrevetti
- 2 tl roseepipart
- 4-8 cl Biancot
- 4-8 cl valget veini
- 6 cl vahukoort
- 4 cl oliiviõli
- pisut soola ja estragoni
Valmistamine:
1. Koori krevetid ja prae need kergelt oliiviõlis.
2. Lisa pannile valge vein ja kuumuta koos krevettidega.
3. Lisage pannile ka estragon, pipar ja vahukoor ning kuumutaga 2 minutit.
4. Kallake pannile ka Martini Bianco, kuumutage hetkeks ja maitsestage soola.
Serveerida koos Focaccia saiaga.
Focaccia:
Teil läheb tarvis:
Focaccia:
Teil läheb tarvis:
- 1 pakk kuivpärmi
- 500 g nisujahu
- 300 ml leiget vett
- 1 spl suhkrut
- 1 tl soola
- 2-3 küünt küüslauku
- oliiviõli
- pisut rosmariini ja soolahelbeid
Valmistamine:
1. Sega kokku kuivained. Lisage leige vesi ja sõtkuge taigen läbi.
2. Lase u 30 minutit kerkida.
3. Sega kokku hakitud küüslauk, oliiviõli ja rosmariin.
4. Pintselda Focaccia saadud seguga üle ja aseta 180-kraadisesse ahju 15 minutiks.
Kosmilist maisteelamust!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar