teisipäev, 6. oktoober 2009

Kana-seenepirukas

Ligikaudu kuuele inimesele.

Teil läheb tarvis:
  • 2 sl õli
  • 1 tk porrut
  • 3 küünt küüslauku
  • 200g seeni (hästi sobivad kukeseened)
  • 2 tk küpset broilerikoiba
  • 2 dl vahukoort
  • 1 tl soola
  • 0,5 tl musta pipart
  • 2 sl värsket tüümiani
  • 500 g lehttainast
  • 1 tk muna
Valmistamine:

Kuumuta pannil õli ja prae viilutatud porrut 5 minutit. Lisa hakitud küüslauk ja seened ning prae veel 5 minutit. Lisa ka tükeldatud kanaliha ja vahukoor ning kuumuta 10 minutit või kuni kaste pakseneb. Maitsesta soola, pipra ja hakitud tüümianiga, tõsta tulelt ning jahuta. Rulli tainas piklikuks tükiks ja tõsta täidis selle ühele poolele. Tõsta teine tainapool peale, suru servad tihedalt kinni, pintselda lahtiklopitud munavalgega üle. Küpseta ahjus 200°C kuures 40 minutit.

Retsept: "Linnuliha" M. Suits, L. Virkus, A. Kang

Kosmilist maitseelamust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar