esmaspäev, 19. oktoober 2009

Tatra-hakklihahautis


Teil läheb tarvis:
  • 2 dl tatart
  • 4 dl vett
  • 0,5 tl soola
  • 1 sl õli
  • 2 porgandit
  • 1 sibul
  • 300 g hakkliha
  • 2 tomatit
  • 0,5 tl soola
  • 0,25 tl pipart
  • hakitud peterselli
Valmistamine:

Koori porgandid ja riivi jämeda riiviga, puhasta ning haki sibulad. Pruunista pannil õlis porgandeid, sibulat ja hakkliha 3-4 minutit, maitsesta soola ja pipraga. Keeda tatar vees pehmeks ja maitsesta soolaga. Lisa tükeldatud tomatid ja kuumuta veel 3-4 minutit. Kalla pannitäis poti tatra juurde, sega korralikult läbi ning hauta 5 minutit. Puista üle hakitud peterselliga.

Retsept: www.toidutare.ee

Kosmilist maitseelamust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar