Neljale
Teil läheb tarvis:
Teil läheb tarvis:
- 400 g veisestrooganovi
- 1 sl võid
- 1 sl oliiviõli
- 300 g šampinjone
- 400 g pastat
- 3 tk hakitud šalottsibulaid
- 1 sl jahu
- 3 dl veisepuljongi
- 1 sl Dijoni sinepit
- 1 sl tomatipüreed
- 3 sl hapukoort
Valmistamine:
Valmistusaeg: 30min.
1. Maitsesta liha soola-pipraga. Aja pann kuumaks ning pane sinna pool või- ja õlikogusest.
Pruunista liha kiiresti pannil. Parem, kui teeksid seda mitmes jaos, siis ei lähe
pannitäis hauduma. Eemalda liha pannilt ja prae seened. Pane pasta keema.
2. Tõsta ka seened liha juurde. Lisa pannile ülejäänud või ja õli ning prae selles mõni minut sibulat. Kuumuta jahu läbi ja lisa puljong. Lase 5 minutit ägedalt keeda, siis lisa sinep, tomatipüree, hapukoor ja maitseained. Hauta minuti jagu ning tõsta hulka nii liha kui ka seened.
3. Nõruta pasta ja sega poole koguse hakitud lehtpeterselliga. Soovi korral maitsesta.
Paku koos kastmega, mis on üle riputatud ülejäänud peterselliga.
Soovitus: vürtsikama kastme jaoks lisa praetud sibulale karripastat ning hapukoor asenda maitsestamata jogurti ja petersell koriandriga. Iseäranis hea on taoline karrist inspireeritud kaste basmati riisiga.
Retsept: www.toidutare.ee
Kosmilist maitseelamust!
Valmistusaeg: 30min.
1. Maitsesta liha soola-pipraga. Aja pann kuumaks ning pane sinna pool või- ja õlikogusest.
Pruunista liha kiiresti pannil. Parem, kui teeksid seda mitmes jaos, siis ei lähe
pannitäis hauduma. Eemalda liha pannilt ja prae seened. Pane pasta keema.
2. Tõsta ka seened liha juurde. Lisa pannile ülejäänud või ja õli ning prae selles mõni minut sibulat. Kuumuta jahu läbi ja lisa puljong. Lase 5 minutit ägedalt keeda, siis lisa sinep, tomatipüree, hapukoor ja maitseained. Hauta minuti jagu ning tõsta hulka nii liha kui ka seened.
3. Nõruta pasta ja sega poole koguse hakitud lehtpeterselliga. Soovi korral maitsesta.
Paku koos kastmega, mis on üle riputatud ülejäänud peterselliga.
Soovitus: vürtsikama kastme jaoks lisa praetud sibulale karripastat ning hapukoor asenda maitsestamata jogurti ja petersell koriandriga. Iseäranis hea on taoline karrist inspireeritud kaste basmati riisiga.
Retsept: www.toidutare.ee
Kosmilist maitseelamust!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar