Neljale
Teil läheb tarvis:
- 175 g keskmine jämedusega munanuudleid
- 369 g seafileed
- 2 sl päevalilleõli
- 1 sl seesamiõli
- 2 purustatud küüslauguküünt
- 8 hakitud sibulat
- 1 hakitud punane tšilli
- 1 hakitud rohaline paprika
- 2 sl tumedat sojakastet
- 1 sl Hiina riisveini või kuiva šerrit
- 175 g oaidusid
- 3 sl hakitud peterselli
- 1 sl rõstitud seesamiseemneid
Valmistamine:
- Leota nuudlid ja nõruta korralikult.
- Viiluta õhukeselt seafilee. Vala pannile päevalilleõli ja prae ägedal tulel sealiha kuldpruuniks.
- Lisa pannile seesamiõli koos küüslaugu, sibula ja paprikaga. Prae ägedal tulel 3-4 minutit.
- Vähenda veidi kuumust ja sega sisse nuudlid koos sojakastme ja riisiveini või šerriga. Lisa oaidud ja hauta kuni kaks minutit. Kui nuudlid hakkavad üksteise külge kinni jääma, siis lisa tilk vett. Sega sisse petersell ja serveeri seesamiseemnetega ülepuistatult.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar