esmaspäev, 17. mai 2010

Seahakkliha ingveri ja küüslauguga


Neljale

Teil läheb tarvis:
  • 100 g pikateralist riis
  • 1 spl maapähklivõid
  • 2 küünt küüslauku
  • tükike ingverijuurt
  • 500 g seahakkliha
  • 2 spl sojakastet
  • pisut rohelise sibula varsi
  • 200 g idantatud ube
  • 1 tk porgand
  • pisut musta pipart
Valmistamine:

1. Keeda riis soolaga maitsestatud vees pehmeks.
2. Kuumuta wok-pann ja lisa õli. Prae selles hakitud küüslauku ja ingverit. Lisa hakkliha ning pruunista.
3. Lisa pannile sojakaste, maapähklivõi, hakitud rohelise sibula varred, idandatud oad ja riivitud porgand.
4. Prae veel 2-3 minutit ning maitsesta musta pipraga. Kurna riis ja sega hakklihamassi hulka.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar