Teil läheb tarvis:
Kastmeks:
- 30 tk sinikarpi
- 4 tk tursafileed
- 25 tk kapparit
- 25 g marineeritud kurki
- 25 g hakitud sibulat
- 1,5 dl köögiviljapuljongit
- 1,5 dl vahukoort
- 30 g võid
- pool sidrunit
- 50 g riivsaia
- 25 g lehtpeterselli
- 1 oks tüümiani
- 1 oks rosmariini
- 1 küüs küüslauku
- 1 dl oliiviõli
- pisut soola
1. Sega blenderis paneerimiseks vajalikud ained ja ürdid ning lisa segades vähehaaval oliiviõli.
2. Prae fileetükid poolküpseks ning maitsesta soola, pipra ja umbes poole sidruni mahlaga.
3. Aseta kala ahjuplaadile ja kata paneeringuga.
4. Kuumuta hakitud sibulat väheses võis (ülejäänu jäta puljongisse lisamiseks). Haki marineeritud kurk ja petersell.
5. Lase puljong keema ning lisa sibul, kurk, petersell ja kapparid. Lisa köögiviljadele vahukoor ja või.
6. Lisa soola, pipra ja ülejäänud sidrunimahlaga maitsestatud sinikarbid.
7. Grilli kala 200-kraadises ahjus, kuni paneering on pruunistud.
8. Tõsta kala taldrikule ja vala sinikarbid koos kastmega ümber kala.
Kosmilist maitseelamust!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar