esmaspäev, 31. jaanuar 2011

Räimepallid tomatikastmes


Neljale

Teil läheb tarvis:
  • 400 g räimefileed
  • 1 tk sibulat
  • 2 küünt küüslauku
  • 1 tk muna
  • 0,5 tl soola
  • 1 tl musta pipart
  • 0,5 dl riivsaia
Kastmeks:
  • 1 tk sibulat
  • 400 g purustatud tomateid
  • 1 spl sulatatud juustu
  • pisut musta pipart
  • praadimiseks õli
Valmistamine:

1. Valmista räimedest, sibulast ja küüslaugust hakkmass. Lisa muna, maitseained ja riivsai ning sega mass ühtlaseks.
2. Vormi 3 cm läbimõõduga pallid ja pruunista kuumal pannil õlis kuldseks.
3. Lisa nüüd pannile hakitud sibul ja hauta kõike segades veel kuni 5 minutit.
4. Lisa tomatid, sool ja pipar ning kuumuta veel 10 minuit.
5. Lõpus sega hulka sulatatud juust.

Kosmilist maitseelamust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar