kolmapäev, 19. oktoober 2011

Viinerspagetid peekonikastmes.

Neljale

Teil läheb tarvis:

250 g spagette
400 g viinereid
150 g suitsupeekonit
1 spl jahu
1 tk sibulat
5 dl rõõskkoort (10%)
0,5 tk seenepuljongikuubikut
pisut soola

Valmistamine:

1. Lõika viinerid paari sentimeetristeks ratasteks. Torka viineriratastest läbi toored spagetid, kui valmis, siis aseta need keema nagu tavapärased spagetid seda ette näevad.
2. Tükelda peekon ja sibul väikesteks kuubikuteks ning hakka peekonit pannil pruunista kuni liigne rasv on eemaldunud ja seejärel lisa ka sibul. Pruunista tugevalt.
3. Lisa pannile jahu ja samal ajal ka rõõsk rõõskkoor. Lisa segusse ka pool puljongikuubikut.
4. Lase tasasel tulel podiseda umbes 15 minutit või kuni kaste on omandanud kollaka jume.
5. Serveeri koos viinerispagettidega.

Joogisoovitus: piim või keefir.

Valmistusaeg: u 60 min.

Kosmilist maitseelamust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar