Teil läheb tarvis:
- 400 g sealihakarbonaadi
- 2 sl oliiviõli
- 1 tk sibul
- 2 tk porgandit
- 1 tk õun
- 2 küünt küüslauku
- 2 lehte loorberit
- 1 sl pruuni suhkrut
- 100 g tomatit
- 0,25 l tumedat õlut
- 2 dl puljongi
- 1 sl Worcestershire'i kastet
- pisut tüümiani, soola ja pipart
1. Lõika liha kuubikuteks.
2. Puhasta juurviljad ja lõika need halgudeks.
3. Kuumuta paksupõhjalises potis õli, pruunista selles liha ja maitsesta soola ning pipraga.
4. Kuumuta eraldi pannil hakitud sibul, porgand, õun ja küüslauk.
5. Lisa pruunistatud köögiviljad sealiha juurde.
6. Vala potti ülejäänud komponendid ja hauta tasasel tulel umbes tund.
Kosmilist maitseelamust!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar