Teil läheb tarvis:
- 0,5 tk lillkapsast
- 100 g hernejahu
- 3 spl india maisteainesegu
- 250 ml vett
- 100 g tomatipastat
- 0,5 l toiduõli
- 8-12 tk kirsstomateid
- 1 tk paprika
- 1 tl suhkrut
- 1 tl kuivatatud ürdisegu
- pisut soola ja pipart
- 4 tk šašlõkivarrast
1. Tükelda lillakapsas suukohasteks tükkideks, nii et neid oleks hiljem mugav vardasse ajada.
2. Sega kokku hernejahu india maitseainesegu ja vesi.
3. Kuumuta potis õli. Kasta lillkapsa tükke ettevalmistatud segusse ja friteeri õlis kuni tüid on tumepruunid (u 5 min.).
4. Pane tükid vardasse vaheldumisi tomatite ja paprika tükkidega.
5. Kastmeks kuumuta potis 2 supilusika jagu õli ja seal sees ürdisegu. Lisa tomatipasta, suhkur, sool ja pipar. Kuumuta keemiseni ja eemalda tulelt.
Sobib serveerida riisiga.
Kosmilist maitseelamust!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar