esmaspäev, 11. veebruar 2013

Lõhe wrap

Neljale

Teil läheb tarvis:

  • 600 g lõhefileed
  • 1 küüs küüslauku
  • 1 spl tilli
  • 4 spl õli
  • 4 spl valget kuiva veini
  • pisut soola ja laimipipart
  • 4 tk tortillat
  • 1 tk sibul
  • 150 g krevette
Tar-tar kaste:
  • 3 dl majoneesi
  • 1 spl sidrunimahla
  • 2 tk marineeritud kurki
  • 0,5 tk sibulat
  • pisut soola ja valget pipart
Valmistamine:

1. Vajadusel puhasta lõhe luudetest ja eemalda nahk. Maitsesta soola ja laimipipraga.
2. Sega kokku purustatud küüslauk, hakitud till, õli ja kuiv vein. Vala segu kalale ja jäta 30-60 minutiks seisma.
3. Haki sibul ribadeks ja prae kergelt võis läbi.
4. Lõika lõhefilee neljaks võrdseks osaks. Aseta tortilla lehe keskele sibul, peotäis krevette ja sinna peale lõhe tükk. Voldi wrap kokku padjakujuliseks.
5. Küpseta ahjus 200-kraadi juures 25 minutit.
6. Haki marineeritud kurgid ja sibul peeneks. Sega kokku majoneesi, sidrunimahla ja maitseainetega.
7. Vala taldrikule tar-tar kaste ja aseta sinna peale üks tasku pooleks lõigatud kujul.

Kosmilist maitseelamust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar