esmaspäev, 25. veebruar 2013

Värskekapsasupp lambahakklihaga

Kuuele

Teil läheb tarvis:
  • 0,5 tk kapsapead
  • 400 g lambahakkliha
  • 2 tk väiksemat porgandit
  • 1 tk sibul
  • 5 tk kartulit
  • 1 tk porru roheline osa
  • pisut peterselli ja tilli
  • 3 l vett
  • puljongimaitseainet
  • pisut soola ja pipart
Valmistamine:

1. Haki kapsas peeneks ja aseta potti koos kolme liitri veega keema.
2. Pruunista pannil lambahakkliha. Kui enamus vedelikku on aurustunud, siis lisa tükeldatud porgand ja sibul. Kuumuta keskmise temperatuuri juures kuni 5 minutit. Maitsesta soola ja pipraga.
3. Lisa hakkliha segu kapsale ja veele. Tükelda kartulid kuubikuteks ning lisa ka need potti. Lase keeda kuni kartul ja porgand on pehmed.
4. Maitsesta puljongimaitseainega. Enne tulelt eemaldamist lisa hakitud till, porru ja petersell.

Supp on ka saadaval Türi Kevade Kohviku lõuna-buffees.

Kosmilist maitseelamust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar