Teil läheb tarvis:
- 1 tk sea sisefilee
- 60-70 g majoneesi
- 0,5 tuubi kanget sinepit
- 100 g juustu
- 1 tk porgand
- 150 g peekonit
- pisut soola ja pipart
Valmistamine:
1. Eemalda sea sisefileelt kelmed. Lõika filee keskelt lahti nii, et saaksid selle lapiti lõikelauale asetada. Tambi fileed kile vahel (et mahlad säiliksid) seni kuni see on rulli keeramiseks piisavalt õhuke. Maitsesta liha soola ja musta pipraga.
2. Sega kokku majonees ja sinep. Kata liha ühtlaselt saadud seguga.
3. Laota poolele fileele juustu nõnda, et rullides jääks juust rulli sisemusse. Lisa juustule porgandiviilud.
4. Keera filee rulli ja ümbritse see peekonikihiga.
5. Pane rull fooliumisse ja küpseta 175-kraadises ahjus 45 minutit. Mõni minut enne valmimist ava pealt foolium, et peekon saaks pruunistuda.
Serveerimiseks sobib hästi värske salat.
Kosmilist maitseelamust!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar