Neljale
Teil läheb tarvis:
- 10 tk keskmist kartulit
- 1 tk lihapuljongikuubik
- 4 dl vett
- 0,5 l seeni (nt puravikke, kuuseriisikaid või kukeseeni)
- 2 küünt küüslauku
- 200 g sulatatud juustu
- 2 spl võid
1. Valmista puljongikuubikust ja veest leem. Koori kartulid ja lõika väikesteks tükkideks, pane kuuma puljongisse. Lase madalal kuumusel keema tõusta ning keeda 10–15 minutit.
2. Haki seened ja küüslauk. Pruunista neid pannil võis või margariinis, kuni vedelik aurustub.
3. Kalla seene- ja küüslaugusegu kartulite ning puljongi hulka.
4. Lisa vähehaaval sulatatud juust. Sega põhjalikult kuni toit pakseneb.
5. Kaunista peterselliga.
Kosmilist maitseelamust!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar