esmaspäev, 22. november 2010

Searaguu pipraga

Neljale

Teil läheb tarvis:
  • 700 g sealiha
  • 3 tk sibulat
  • 2 spl õli
  • 2 tk punast paprikat
  • 1,5 dl punast veini
  • 5 dl lihapuljongi
  • 1,5 spl tomatipasta
  • 1,5 tl jahvatatud paprikat
  • 1,5 spl jahu
  • 1,5 spl võid
  • pisut soola ja musta pipart
Valmistamine:

1. Lõika liha kuubikuteks, pruunista väikeste kogustena õlis ja tõsta kaussi.
2. Koori sibulad ja lõika kaheksaks sektoriks. Poolita paprikad, eemalda seemned ja viiluta.
3. Kuumuta sibulat ja paprikat paar minutit pannil.
4. Tõsta ka liha pannile tagasi. Lisa vein, puljong, tomatipasta, jahvatatud paprika, sool ja pipar ning hauta tund aega kaane all.
5. Kuumuta või, pruunista selles jahu, sega kastmesse ja kuumuta läbi.
6. Serveerida riisiga.

Kosmilist maitseelamust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar