esmaspäev, 15. november 2010

Spagetid tomati ja kitsejuustuga

Neljale

Teil läheb tarvis:
  • 400 g spagette
  • 3 küünt küüslauku
  • 1 kaun tšillipipart
  • 2 spl oliiviõli
  • 2 purki purustatud tomateid
  • 0,5 tl kuivatatud punet
  • 1 spl palsamiäädikat
  • 2 spl värsket punet
  • 100 g kitsejuustu
  • pisut soola, pipart ja suhkrut
Valmistamine:

1. Tükelda küüslauk ja tšillipipar ning kuumuta need 1,5 tl täies oliiviõlis.
2. Lisa tomatikonservid, maitsesta soola, pipra, pune ja vähese suhkruga ning hauta madalal kuumusel aeg-ajalt segades 20-25 minutit.
3. Keeda samal ajal spagetid ja nõruta, kalla tagasi potti ning sega ülejäänud oliivõliga. Sega hulka palsamveiniäädikas.
4. Vala potti ka valmis tomatikaste, lisa tükeldatud värske pune ja pudista peale kitsejuust.

Kosmilist maitseelamust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar