esmaspäev, 1. november 2010

Panniroog riisi ja kanaga

Neljale

Teil läheb tarvis:
  • 500 g kanafileed
  • 2 spl õli
  • 0,5 tl soola
  • 0,25 tl musta pipart
  • 3 dl vett
  • 1 tk kanapuljongikuubik
  • 2,5 dl tomatisalsat
  • 200 g kiirriisi
  • 200 g riivitud juustu
Valmistamine:

1. Lõika kanafilee kuubikuteks ja pruunista pannil õlis 4-5 minutit, maitsesta soola-pipraga.
2. Lisa vesi, puljongikuubik ja salsa, kuumuta keemiseni.
3. Vähenda pliidikuumust, sega hulka riis ning raputa üle riivitud juustuga. Kata pann kaanega ja hauta kõike koos veel 5-7 minutit.

Kosmilist maitseelamust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar