esmaspäev, 7. juuni 2010

Maapähkliwok sealihast

Neljale

Teil läheb tarvis:
  • 400 g sealiha
  • 200 g lillkapsast
  • 1 tk punane paprika
  • 2 küünt küüslauku
  • 0,5 sl punast karripastat
  • 1 sl magus tšillikastet
  • 2 sl austrikastet
  • 1 sl kalakastet
  • 6 vart konserveeritud sidruniheina
Valmistamine:

1. Lõike sealiha ribadeks, lillkapsas õisikuteks ja paprika kuubikuteks. Viiluta õhukeselt sidrunheina varred ja tükelda küüslauk.
2. Küpseta liha ja aedvilu- wok-pannil kuumas õlis, lisa ülejäänud ained.
3. Soovitatavalt serveerida jasmiiniriisiga.

Kosmilist maitseelamust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar