esmaspäev, 28. juuni 2010

Pasta koorese mereannikastmega


Neljale

Teil läheb tarvis:
  • 3 spl oliiviõli
  • 1 tk suur sibul
  • 5 küünt küüslauku
  • 0,5 tl purustatud koriandrit
  • 1 dl valget veini
  • 2,5 dl rõõsk koort
  • 200 g krevette
  • 200 g merikarpe
  • 3 spl hakitud peterselli
  • 300 g pastat
Valmistamine:

1. Haki sibul ja küüslauk.
2. Kuumuta õli ja selles mõni minut sibulat ja küüslauku.
3. Lisa koriander, vein ja rõõsk koor, lase segu keema.
4. Lisa mereannid ja kuumuta umbes viis minutit.
5. Lisa hakitud värske petersell ning maitsesta soola ja pipraga.
6. Serveeri keedetud makaronidega.

Kosmilist maitseelamust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar