esmaspäev, 14. juuni 2010

Räimerullid sibulavoodil


Neljale

Teil läheb tarvis:
  • 600 g räimefileed
  • 1 tl soola
  • 0,5 tl purustatud pipart
  • 1 dl hakitud värsket tilli
  • pisut õli
Sibulasegu:
  • 2 tk suurt sibulat
  • 1 tk suure rohelise porru heledat osa
  • 2 spl vett
  • 1 tk suur punakas hapu õun
  • 1 dl vett
  • 1 spl sidrunimahla
  • pisut soola ja purustatud pipart
Valmistamine:

1. Lõika kooritud sibul pikuti pooleks ja viiluta seejärel õhukeselt. Lõhesta porru alumine osa, pese kihtide vahelt muld välja ja lõika seejärel viiludeks.
2. Kuumuta sibulat ja porrut õli ja vee segus 5–8 minutit madalal kuumusel. Lisa ülejäänud ained ja hauta veel mõni minut.
3. Tõsta segu ühtlase kihina pehme küpsetusmargariiniga määritud madala, suhteliselt väikese ahjuvormi põhjale.
4. Lao räimefi leed lauale, nahapool all, ning riputa peale soola, pipart ja tilli. Viimasest võid jätta osa pinnale riputamiseks. Keera fi leed peapoolsest otsast alates rulli ja lao sibulasegu peale, rulli ühenduskoht all. Nirista peale veidike õli, kata fooliumi või kaanega ning küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit. Riputa pinnale peenestatud tilli ja serveeri kohe.

Kosmilist maitseelamust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar